torsdag 17. juni 2010

Kylling med chorizo, paprika og oliven

Jeg har igjen tatt turen innom bloggen til Trine.Veldig god rett, men jeg synes det ble litt mye væske, så jeg reduserer det neste gang.

3 kyllingfileter
en chorizosnabb, ca 100 gram, i skiver
1 rød paprika, i biter
1 kinesisk hvitløk,  hakket, eventuelt 2 hvitløksfedd i stedet
1 boks hermetiske plommetomater
1,5 dl kyllingbuljong (neste gang bruker jeg ca.1 ss flytende kyllingfond i stedet)
0,5 sitron, presset
en neve sorte oliven
salt & pepper
frisk basilikum, hakket

Del kyllingfiletene i to og stek de raskt i litt smør. Legg de i ei form. Stek paprika og chorizo raskt i panna, ha i hvitløk, plommetomater og kyllingbuljong ev. bare kyllingfond om du vil redusere mengden væske. La det putre litt. Smak til med salt og pepper. Hell blandingen over kyllingfiletene og stek i ovnen i 15 minutter ved 225 grader eller til filtene er gjennomstekt. Ha i presset sitron og oliven mot slutten av steketiden. Ha over frisk basilikum ved servering. Server med pasta eller ris. Jeg spiser hverken pasta eller ris, så jeg serverte med blomkålmos (kok blomkål raskt med litt sjalottløk, hell av vannet, mos sammen med en klatt meierismør. Smak til med salt (forsiktig!) og pepper).



Kilde: Trines Mektige Matblogg

1 kommentar:

swimzy sa...

Dette ser skikkelig spennendes ut:)
Må prøves:)