søndag 1. januar 2012

Knekkebrød

3,5 dl sammalt rug (grovt rugmel)
3,5 dl havregryn
1,5 dl sesamfrø
2 dl solsikkefrø
1 dl linfrø
1 dl kli
1 dl gresskarkjerner
1 ts salt
7 dl vann

Rør alt sammen og fordel røra utover 4 (!) stekebrett slik at de fyller (nesten) hele brettene. Deiga skal altså være så tynn som mulig. Stek ved 160-170 grader varmluft i ca. 10 minutter. Skjær til passe knekkebrødstørrelse. Stek videre i cirka 30 minutter. Slå av ovnen. Legg knekkebrøda på rist og sett tilbake i ovnen i cirka 15 minutter.

Har prøvd å  bytte ut sesamfrø med hvetekjerner...veldig godt.

1 kommentar:

Senka I sa...

Hej,

Jag jobbar för sajten AlleOppskrifter.no och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Matbloggtoppen".

Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

Här kan du se hur många som är med i Matbloggtoppen på AlleOppskrifter.no - http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Matbloggtoppen!

Vänlig hälsning,

Senka
senka@alleoppskrifter.no