søndag 29. juli 2012

Kyllingspesial

5 kyllinglår
stekt i andefett smør og olje . tilsett pepper og oregano i fettet og la det surre litt. stek lårene på hard varme et par minutter.

stek grønnsaker (poteter i båter, gulrot i store biter, charlottløk i store biter) i restene av fettet fra kyllinglårene. stekes 10-15 minutter på sterk varme. rør hele tiden. tilsett kyllinglårene. tilsett 2-3 dl hønsebuljong og chilipulver, oreganopulver, rosmarinpulver og paprikapulver. la koke i 25-30 minutter og la det småkoke. 5-10 før du skal spise tilsett 3 ss tyrkisk yoghurt. smak til så det ikke blir for sterkt. obs med chilimengden.

mengde grønnsaker: 1 gulrot, 4 små mandelpoteter, 6-7 små charlottløk.3 aprikoser 2-3 rosiner.i biter. smak til med pepper.

Ingen kommentarer: