Antall porsjoner: 6
                                            Ingredienser: 
                       6 gelatinplater 
1 vaniljestang ev. tilsvarende mengde vaniljepulver uten sukker
7 ½ dl  kremfløte 
100 g sukker  
Bringebærsaus: 
1 pakke frosne bringebær 
100 g  melis 
2 ss sitronsaft (kan utelates)
Gelatinplatene må bløtlegges i kaldt vann i 5 minutter før  bruk.Legg platene ved siden av hverandre i en form eller lignende. Snitt vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Ha frøene og  hele vanlijestangen i en tykkbunnet kjele med fløte og sukker.Kok opp blandingen forsiktig mens du rører hele tiden. Ta  kjelen av platen, ta ut vaniljestangen. Skvis vannet ut av gelatinen og rør en og en plate inn i fløteblandingen.
Hell blandingen i seks små former eller glass. Avkjøl minst 2  timer før servering.
Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i en foodprocessor,  kjør til massen er glatt og sil den.
Kan lages  1-2 dager før servering.
Kilde: Aperitif 
baked potatoes with crispy broccoli and bacon
for 4 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar