mandag 15. november 2010

Mandagstorsk

Rask "alt i ett gryte". Her kan du bruke de grønnsakene du liker.

400 gram torskefilet (jeg brukte frossen "gourmet torsk") - tin fisken i kjøleskapet over natta
ca. 1/3 pakke sukkererter, delt i biter
4-5 store cherrytomater delt i fire
2-3 vårløk delt i skiver
0,5 stk sitron (saften)
ca. 1/3 squash i biter
salt og pepper

Pesto til servering (jeg brukte en pesto med pistasjnøtter fra Oliviers & Co.). Du kan også bruke en "vanlig" basilikumspesto.
Grov ris?
Rømme?

Skjær torskefileten i serveringsstykker. Legg de i en ildfast form, krydre med salt og pepper. Legg grønnsakene rundt fisken og hell over sitronsaften. Jeg hadde litt lite sitron og supplerte med sitronolivenolje fra Oliviers & Co. Stek ved ca. 200 grader i 25-30 minutter. Server fisken med et lag av pesto, grønnsaker og kanskje ris (alternativt mer grønnsaker). En klatt rømme til fisk blir aldri feil..
Inspirasjon: Trineblogg

Ingen kommentarer: