Oppskriften gir fire (store) burgere.
600 g kjøttdeig
1 finhakket løk
1 ss finhakket paprika
1 ss tørket oregano
2 ss tomatpuré
2 egg
salt og nykvernet svart pepper
8 skiver bacon
4 skiver ost
4 hamburgerbrød
Ruccolasalat
Tomater
Sorte oliven
1. Bland kjøttdeig, løk, paprika, oregano, tomatpuré og egg i foodprocessoren. Jeg hakker først løk og paprika og har så i resten.
2. Ha i salt og pepper
3. Del farsen i fire og klapp dem ut til ca. 12 cm store burgere.
4. Brun burgerne i smøret, de skal ikke gjennomstekes. Stek deretter baconet lett i det samme smøret.
5. Stek burgerne i ovnen ved 200 grader Celsius i ca. 10 minutter. Legg på ost og bacon og stek 5 minutter til.
6. Varm hamburgerbrødene i ovnen cirka ett minutt. Del dem i to og legg bunnen på en tallerken.
7. Legg på salat, deretter en burger, så litt salat, tomat, oliven
Kilde: Trond Moi - 100 retter og matopplevelser
halloumi and fall vegetable roast
for 2 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar