200 gram røde eller gule linser
1 stor løk, hakket
1 stor rød chili skåret i små biter
1 rød eller gul paprika
2 ss olje til å steke i
1 ts spisskummen
3 middels store poteter skåret i skiver
1 liter vann
1 boks (400 gram) knuste tomater
5 ss grønnsaksbuljong på flaske (eller 1-2 grønnsaksterninger)
1 ts salt
1 hakket hvitløksfedd
Legg linsene i bløt i kaldt vann i cirka 2 timer. Slå av vannet og skyll linsene. Fres løk, chili og paprika i noen minutter i olje. Tilsett spisskummen, poteter, vann, tomater, linsene og buljong. Kok alt under lokk i cirka 30 minutter. Smak til med salt. Rør inn hakket hvitløk.
Dersom du ønsker en litt mer "spicy" variant kan du tilsette mer fersk chili eventuelt tørket chili.
halloumi and fall vegetable roast
for 2 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar