søndag 13. september 2009

Kyllingsuppe

Jeg har alltid brokkoli, kikerter og stekt kylling i fryseren. Legg det til tining i kjøleskapet kvelden før og du har suppe på 1-2-3. De andre ingrediensene er vel hyllevare eller?

Ingredienser:
0,5 stk løk
0,5 stk rød paprika
litt olje
6 dl vann
1,5 ss kyllingbuljong fra flaske
0,5 boks hermetiske tomater (gjerne med hvitløk)
0,5 ss tomatpuré
litt salt og pepper

Rester av kyllingfilet eller grillet kylling, kikerter, fullkornpasta, dampet brokkoli.

Fremgangsmåte:
Fres finhakket løk i ei steikepanne noen minutter og tilsett paprikabiter. Ha i buljong og vann og kok opp. Ha i hermetiske tomater og tomatpuré. Smak til med salt og pepper.

Ha i kylling, kikerter, pasta og brokkoli og la det bli varmt.

Ingen kommentarer: