søndag 13. september 2009

Middagstips

Med litt planlegging er dette middagstipset i kategorien hurtigmiddag. Har du fiskefileter, brokkoli og linsepuré i fryseren tar det bare noen øyeblikk å tilberede (forutsatt at du husker å legge fisk og puré til tining i kjøleskapet kvelden før). Forutsetter at du har en rist til damping.

Ingredienser:
Fiskefileter
Brokkoli
Linsepuré (jeg bruker denne oppskriften, men steker ikke burgere - Linseburgere)
Litt olje, salt og pepper

Kok opp vann i vannkokeren samtidig som du setter på kokeplata. Mens vannet koker har du bittelitt olje, salt og pepper på filetene (slik at filetene ikke setter seg fast i rista). Når vannet er kokt opp er kokeplata varm, og du kan sette i gang.  Legg damperista (eller hva det nå heter) i en stor kjele og hell på det kokende vannet. Legg i brokkoli (rett fra fryseren, eller tint noen minutter) og fisk. Dampes noen minutter. Samtidig varmer du puréen i mikroen eller i en kjele.

Ingen kommentarer: