søndag 28. mars 2010

Hvitløks- og persillesmør

100 gram usaltet meierismør
3 ss finhakket persille
1 hvitløksbåt, finhakket
salt og ev. pepper

La smøret bli mykt før du rører det sammen med persille og hvitløk. Smak til med salt og ev. pepper. Lager du større mengder er det greit å bruke foodprocessoren. Rull smøret inn inn i folie og oppbevar i kjøleskap eller fryser.

Jeg bruker det ofte til dette brødet og noen ganger til dette brødet. Smøret passer også godt til grillmat eller fisk. Skjær smøret i skiver før servering.

2 kommentarer:

swimzy sa...

Dette hørtes skikkelig godt ut:) Har alltid tenkte at det er vanskelig å lage slik smør, men når jeg ser hvor enklet det er, så skal jeg prøve meg på det selv!
Takk for oppskriften

Gourmetia sa...

Bare hyggelig :) Enkelt og mye bedre enn det man kjøper på butikken!