mandag 3. mai 2010

Ratatouille

Dette smaker godt som tilbehør til bla. fisk, eks denne oppskriften som er enkel og god.

1 liten løk i terninger
1/3 squash i terninger
1/2 rød paprika i terninger
1/2 gul paprika i terninger
1 boks hermetiske cherrytomater (sil bort mesteparten av tomatjuicen)
salt og pepper
2-3 ss sitronsaft
litt frisk basilikum, hakket

Start med å steke løken i olje, tilsett deretter paprika og la det steke med en stund. Tilsett så squash og stek til alt er mykt. Tilsett 1 boks cherrytomater uten juicen og la det småkoke litt (spar på juicen og ha ev. i litt av den). Ha i sitronsaften og smak til med salt og pepper. Ha i basilikum ved servering.




Kilde: Trines Mektige Matblogg

4 kommentarer:

Irene sa...

For en flott blogg! Denne skal jeg følge med på :-)

Cecilie sa...

Akkurat oppdaget bloggen din, ser ut som det er mange gode oppskrifter som bør prøves ut her :) Legger meg til som følger, jeg!

Gourmetia sa...

Tusen takk begge to :)

swimzy sa...

Åhh, dette er et tilbehør jeg har hatt lyst til å prøve ut lenge, og det skal gjøres i løpet av uke også:) ser lekkert ut:)