torsdag 18. september 2008

Sechuankylling

Ingredienser:
2 kyllingfileter
Velg blant ulike grønnsaker:
Paprika, Squash, Sjampinjong, Gulrøtter, Rødløk, Blomkål, Bambusskudd, Minimais
Cashewnøtter

Sechuansaus:
3 dl hønsebuljong
½ dl soyasaus
2 ss ketjap manis (søt soyasaus)
1 ss sambal oelek (chilipasta)
1 ss revet ingefær (eller krydder)
1 hakket hvitløksbåt
1 ss potetmel til jevning

Fremgangsmåte:
Skjær kyllingfiletene i biter og stek i olje. Tilsett et utvalg grønnsaker og stek noen minutter til. Tilsett soyasaus, ketjap manis, ingefær, hvitløk og chilipasta. Jevn med potetmel utrørt i kaldt vann.

Smak eventuelt til med salt og sukker. Strø cashewnøtter over før servering (kan sløyfes).

Ingen kommentarer: