100 gram sellerirot
1 løk
1 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
70 gram tomatpuré
1,5 boks tomater (á 400 gram).
Bruk for eksempel 1 boks plommetomater og en halv boks vanlige eller en type med hvitløk el.
0,5 liter vann med buljong
1 laurbærblad
salt og pepper
(1 rød chili om ønskelig)
Skrell sellerirot og skjær i små biter. Hakk løk og hvitløk. Surr selleri, løk og hvitløk i oljen i 4-5 minutter under omrøring. Tilsett tomatpureen og surr en kort stund til. Tilsett tomater, vann m/buljong samt laurbærblad og la suppen koke i 15 minutter. Fjern laurbærbladet og blend suppen. Smak til med salt og pepper. Tilsett brødkrutonger eller det du måtte ønske.
Upamecano reveals he’s working to fix the mistake.
for 21 timer siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar