torsdag 18. september 2008

Tigerkylling

Ingredienser:
2 kyllingfileter
2 hvitløkskløfter
0,5 dl sweet chili saus (gjerne en type som er litt "hot")
1 ss frisk ingefær
1 ts tabasko
1 ss worchestershiresauce
1 pakke eggnudler
2 dl fløte (jeg bruker 1 dl matfløte og 1 dl kremfløte)
1/2 - 1 paprika
1/3 zuccini (squash)
2 store sjampinjong
½ rødløk

Fremgangsmåte:

Bland hvitløk, sweet chili saus, ingefær, litt olivenolje i en bolle (eller plastpose). Legg kyllingfiletene i marinaden i ca 2 timer. Stek så filetene i pannen med litt olivenolje i ca 2 min på hver side. Bland så i grønnsakene og marinaden.

Ha i fløte, tabasko, worchestershiresauce og la det koke i ca 6 minutter. Kok nudlene (som anvist på pakken). Server og NYT.

Ingen kommentarer: