onsdag 22. juli 2009

Sechuankylling

Ingredienser:

2 kyllingfileter

Velg blant ulike grønnsaker: Paprika, Squash, Sjampinjong, Gulrøtter, Rødløk, Blomkål, Bambusskudd, Minimais (og Cashewnøtter).


Sechuansaus:

3 dl hønsebuljong

½ dl soyasaus

2 ss ketjap manis (søt soyasaus)

1 ss sambal oelek (chilipasta)

1 ss revet ingefær (eller krydder)

1 hakket hvitløksbåt

1 ss potetmel til jevning

Fremgangsmåte: Skjær kyllingfiletene i biter og stek i olje. Tilsett et utvalg grønnsaker og stek noen minutter til. Tilsett soyasaus, ketjap manis, ingefær, hvitløk og chilipasta. Jevn med potetmel utrørt i kaldt vann.
Smak eventuelt til med salt og sukker. Strø cashewnøtter over før servering (kan sløyfes).

Ingen kommentarer: