1 ss kokosolje
2 ss carobpulver
3 ss kakaopulver
1 ss yaconsirup
1 toppet ts erythritol eller Sukrin
1 knivsodd vaniljepulver uten sukker
Hakkede mandler i ønsket mengde
en bitteliten dæsj himalayasalt (mulig du kan bruke havsalt, det har jeg ikke prøvd)
Oljene smeltes i vannbad, og de andre ingrediensene røres inn én spiseskje av gangen. Bland inn nøtter, søtning og himalayasalt. Helles på bakepapir og sett i fryseren i 20-25 minutter.Denne skal visstnok smake som Walters Mandler har jeg lest..Ikke vet jeg, jeg spiser ikke sukkerinfisert sjokolade! Men dette er helt klart min nye favorittsjokolade.
Linker til hvor du kan handle de ulike ingrediensene er lagt inn; http://www.iherb.com/ selvsagt.. Bruk kode UWI003 så får du 5 usd i rabatt.
Inspirasjon: Freshforlife
2 kommentarer:
Åhh dette hørtes farlig godt ut...hehe.. :) skal prøves:)
Farlig farlig...Det er en liten porsjon, men det er ikke mange bitene før man er stappemett!
Legg inn en kommentar