4 kyllingfileter
smør til å steke i
1 løk, hakket
2 hvitløksfedd, finhakket
2 gulrøtter i staver
2 selleristilker i biter
1 tommelstor bit ingefær
2 ts malt paprika
2 ts malt spisskummen
2 ts tørket oregano
1 ts kajennepepper
1 ts gurkemeie
3,5 dl grønnsaksbuljong (eller kyllingbuljong)
1 boks hermetiske plommetomater
1 boks hermetiske kikerter
1 squash i terninger
saften av 1/2 sitron
Del kyllingen i biter. Varm smøret i en kjele og ha i krydderet (bland det sammen først). La det frese raskt før du har i kyllingbitene og steker kylligen. Ta bitene ut av pannen. Ha i alle grønnsakene og stek de til de er myke. Ha i grønnsaksbuljong og tomater. Kok oppg og legg i kyllingbitene og skylte kikerter. La det småkoke i ti minutter. Smak til med sitronsaft salt og pepper. Server med couscos (tilsett gjerne litt grønnsaksbuljong i couscosen).
halloumi and fall vegetable roast
for 16 timer siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar