Ingredienser:
240 gram hvetemel
1/2 ts natron
1 ss sukker
1/2 ts bakepulver
1/4 ts salt
50 gram mykt smør
1,5 dl melk
1 lite revet eple (kan sløyfes)
ev. egg til pensling
Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 200 grader (180 grader hvis det er en varmluftsovn). Ha mel, natron, sukker, bakepulver og salt i en bolle. Skjær smøret i mindre biter og smuldre det i mel med fingrene.
Bland melk og revet eple. Ha det i skålen med melblandingen og kna sammen deigen.
Hell deigen på bordet og trykk den flat (3-4 cm tykk). Stikk ut sirkler med glass eller skjær i firkanter med en kniv dyppet i mel. Legg sconsene på en stekeplate med bakepapir. Pensle ev. med sammenpisket egg. Stek i midten av ovnen i 12-15 minutt.
halloumi and fall vegetable roast
for én dag siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar