ca. 15 stykker
Fordeig:
2,5 dl vann
250 gram byggmel
Bland sammen ingrediensene, elt godt. La den hvile 30 minutt.
2,5 dl vann
1/2 pakke gjær
1,5 ss raps- eller solsikkeolje
350 gram hvetemel
1 ts salt
1/2 ss sukker
sesamfrø til pynt
Varm vannet til 37 grader. Smuldre gjæren og rør ut i vannet. Tilsett gjærblandingen og resten av ingrediensene i samme bakebolle som fordeigen. Elt deigen godt. Deigen vil være ganske klissete! Hev i 45 minutt.
NB! Deigen er ganske klissete. Det beste er å ha litt mel på bordet og bruke en melet deigskrape til å elte deigen med. Del i ca. 15 like store emner. Lag boller og klem de flate. Trykk et hull i midten og sving rundt fingeren til de blir til riktig bagels størrelse (øvelse gjør mester...). Fukt bagelsene med vann og strø med sesamfrø Dekk med klede og hev i 45 minutt.
Stek ved 225 grader i 10-12 minutt.
halloumi and fall vegetable roast
for 2 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar