1 stor løk
olje
1 strøken ts malt spisskummen
1 toppet ts malt koriander
2 ts tørket oregano
2 toppede ts dijonsennep eller grov sennep (jeg brukte grov sennep)
500 gram kjøttdeig
1 stort egg (neste gang tar jeg to medium egg)
en dæsj fløte om du har
havsalt og nykvernet pepper
Sett ovnen på 230 grader (husk å skru ned til 200 grader når du setter puddingen i ovnen). Skrell løken og ha den i en foodprocessor. Stek den på middels varme i litt olje i ca. 7 minutter. La den avkjøle. Bland kjøttdeig, krydder, sennep og egg i foodprocessoren og ha i løken (og fløte om du har). Kjør til en jevn masse. Smør en brødform og ha i massen. Skru ned ovnen til 200 grader og stek i 40-45 minutter.
Serveringsforslag: tomatsaus
Kilde/inspirasjon: Jamie Oliver
halloumi and fall vegetable roast
for 2 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar