2 kyllingfileter
1 ts salt
1-2 hvitløksbåt(er)
1 eggeplomme
1 ts basilikum ev. det krydder du liker
2 dl kremfløte
4 skiver bacon
Fremgangsmåte:
Alle råvarene må være kjølige. Bruk helst muffinsformer av metall. Hakk kyllingbrystene grovt og kjør dem sammen med salt i en foodprocessor. Ha i hvitløk, basilikum og eggeplommen. Spe med fløte litt etter litt, og la massen kjøres seig mellom hver gang du sper.
Smør formene med litt smør og legg baconskivene langs kanten. Fordel kyllingmassen i formene.
Stek dem på 160 grader i 15-18 minutter, til massen stivner.
Servér med salat.
Kilde: dinmat.no
halloumi and fall vegetable roast
for 2 dager siden
1 kommentar:
Dette høres utrolig godt ut:) Denne må jeg bare prøve ut:)
Legg inn en kommentar