600 gram kyllingkjøttdeig
1 stort egg
kyllingkrydder - jeg brukte dette
Maarud bacongull
Kjørt bacongullet i foodprocessoren til fint mel. Ha dette i en skål. Visp egget lett og bland det med en god del kyllingkrydder. Kjør kyllingkjøttdeigen i foodprocessoren sammen med litt kyllingkrydder. Form kuler og trykk de litt flate. Dypp nuggetene i eggeblandingen og deretter i bacongull. Legg de på en stekeplate og stek ved 220 grader i cirka 20 minutter (alt etter hvor store du lager de). Jeg fikk 15 stk av 600 gram kyllingkjøttdeig.
Til sausen blandet jeg tomatpure, litt sambal oelek (chilipaste) og en dæsj tabasco. Bland ut med litt vann og smak til med litt sukker/Sukrin for en rundere smak. Sausen smakte greit, men ikke optimalt etter min smak. Må prøve meg litt frem neste gang.
halloumi and fall vegetable roast
for 2 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar