3 egg
3 dl sukker
1 dl tyttebærsyltetøy
2 dl kremfløte
50 gram smeltet smør
3 dl hvetemel (180 gram)
2 ts bakepulver
1 ts kanel
2 ts malt kardemomme
1 krm nellik
1 ts malt ingefær
Sett ovnen på 200 grader. Smør en brødform (eller spray med formfett) på 1,5 liter.
Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett tyttebærsyltetøy, fløte og smør og rør det forsiktig sammen. Bland mel, bakepulver og krydder. Sikt de tørre ingrediensene i eggeblandingen og rør sammen. Hell deigen i formen.
Stek kaka i nedre del av ovnen i 50-60 minutt (jeg stekte den i 55 minutt). Sjekk med en kakenål om den er ferdig. Dekk til med bakepapir om den begynner å bli mørk. La kaken avkjøle i formen.
halloumi and fall vegetable roast
for én dag siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar