2 store kyllingfileter (vi brukte kyllingfiletene av en Stangekylling på ca. 1,1 kilo)
Et par skiver cheddarost til hver kyllingfilet
Marinade (rekker til tre-fire kyllingfileter)
1 dl olivenolje
2 fedd hvitløk
1 chili
1 ss hakket timian
2 ss hakket estragon (her brukte vi tørket estragon i mangel på fersk. Reduser mengden noe om du bruker tørket)
1 ts salt
Bland alt til marinaden i en foodprocessor.
Bank filetene til de blir ca 1 cm flate. Pensle kyllingfiletene med marinaden og legg de på et stekebrett med bakepapir. Sett ovnen på 230 grader med grillelementet på. Stek filetene i 10 minutter til de er gjennomstekt. Legg å cheddarost det siste minuttet.
Legg hjemmebakte hamburgerbrød på fat og smør litt HP saus på bunnen om ønskelig. Legg kyllingfiltene oppå og ha på litt salat, agurk, tomatskiver og tynne skiver av løk + hjemmelaget coleslaw.
halloumi and fall vegetable roast
for én dag siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar