Ingredienser:
225 gram kylling (eks. ferdig strimlet kyllingkjøtt)
75 gram usaltet smør
½ ts hvitløk
1 ts garam masala
1 ts knuste svarte pepperkorn
1 ts salt
¼ ts muskat
1 medium purre
75 gram sopp
50 gram mais
3 dl vann
2,5 dl matfløte
1 ss hakket frisk koriander
Fremgangsmåte:
Kutt opp kyllingkjøttet i biter om du ikke bruker ferdig strimlet kyllingkjøtt. Smelt smøret i ei panne og ha i hvitløk, garam masala, salt, pepper og muskat. Hai kylling, sopp, purre og mais. Stek i 5-7 minutt.
La blandingen avkjøles litt. Ha blandingen i en foodprocessor sammen med vannet, og kjør i cirka 1 minutt. Ha pureen tilbake i panna og varm opp. Slå ned varmen og ha i fløten. Ha i frisk koriander.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar