Ingredienser:
20-25 scampi (rå og renset)
6-7 båter hvitløk
3 ss fersk revet ingefær
1 rød chili
2 dl sesamolje
1 ts salt
1 bunt koriander
4 ss olje
saften av 1 lime
Fremgangsmåte:
Rens rekene. Skjær langs ryggen med en skarp kniv og fjern og kast den svarte strengen. Skyll i kaldt vann og tørk med kjøkkenpapir.
Ha hvitløk, ingefær, chili, sesamolje, salt og koriander i en blender og kjør til en tykk pasta. Hell marinaden i en bolle og legg i scampiene. La stå kaldt i noen timer.
Stek scampiene raskt i oljen til de blir sprø og skifter farge (cirka 1 minutt på hver side). Varm opp resten av marinaden og tilsett limesaften. Hell marinaden over scampien
halloumi and fall vegetable roast
for 2 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar